Хто приніс звістку про народження Ісуса?

Після народження Ісуса першими з людей йому прийшли вклонитися пастухи, сповіщені про цю подію явищем ангела Згідно з євангелістом Матвієм, на небі була явлена ​​чудова зірка, яка привела до немовляти Ісуса волхвів. Вони подарували дари — золото, ладан і смирну; не як немовляті, а як Цареві (Мт. 2:1-3).

Єпископ Андрій Дірієнко, 13 грудня 2020 року. Бути пастухом не завжди престижно. Але чому саме вони першими дізналися про народження Немовля Ісуса, Адже нічого в Біблії не відбувається просто так?

Якось до Марії прийшов Архангел Гаврило. Він сказав Марії, що Бог благословить її. Гаврило сказав Марії, що вона стане матір'ю Сина Божого. Його ім'я буде Ісус, і Він стане Царем усіх праведних людей.

Одного разу вночі Йосипу уві сні з'явився Ангел і сказав, що дитина Марії – Син Божий. Ангел звелів Йосипу одружитися з Марією і назвати її дитину Ісусом. Ісус мав стати Спасителем світу.

Related Post

Чи можна пити чай з куркумою?Чи можна пити чай з куркумою?

Чай з куркумою можна пити як звичайний напій, починаючи з нього свій день, або використовувати як засіб народної медицини, щоб поліпшити стан здоров’я, підвищити імунітет, вилікувати застуду, боротися з деякими

Чи можна давати своє молоко чужій дитині?Чи можна давати своє молоко чужій дитині?

Можна, можливо чи годувати дитину чужим молоком? Коротко. Так, але за певних умов (тому для Росії відповідь швидше «краще не треба»). Якщо у матері немає можливості годувати дитини грудьми або

Чи можна дорослій людині навчитися сідати на шпагат?Чи можна дорослій людині навчитися сідати на шпагат?

Розтяжкою можна займатися у будь-якому віці. Як і в гімнастиці, рекомендований вік для початку занять — приблизно 3,5 роки.Aug 28, 2017 Марія: У шпагатів немає вікових обмежень, тому сісти можна